Valpträff 14 juni 2014

Gruppbild med Charlie, Elektra, Doris och Figge med sina mattar

Gruppbild med Charlie, Elektra, Doris och Figge med sina mattar

I lördags hade vi vår första valpträff för Operakullen 2, alltså valparna Don Carlos (Charlie), Arabella (Doris), Figaro (Figge) och Don Giovanni (Harry). Vi var hemma hos Elisabeth i Tallkrogen och åt korv med bröd och valparna fick leka fritt med varandra i trädgården. Kullens halvsyster Elektra var också med. Ann-Christine och Elisabeth hade en liten genomgång i hur man bäst trimmar en Welsh. Vi har lagt upp ett fotoalbum med bilder från träffen, tyvärr finns inte Harry med på sista gruppbilden eftersom hans husse var tvungen att ge sig av lite tidigare. Vi önskar alla en trevlig sommar med många sköna simturer och skogspromenader!

Lämna ett svar