Utställning Gotland

I helgen har vi varit på SSRK`s utställning på Gotland. Vi hade med oss Art Geson`s Arabella (Doris),Art Geson`s Figaro(Figge) samt Art Geson`s Elektra. Domare lördag var Patricia Nemirovsky de Alsina .Domaren var vänlig och noggrann vilket uppskattades.

Först ut var fina Figge han fick CK och Cert. Der var sedan Duracell Doris tur hon fick Ck. Till sist blev det dags för eleganta Ellie som blev bästa tik och sedan Bim.

Grattis Mia och Marie till Redspot`s Inca som fick Cert och blev Champion. Det var också jätte roligt att få se Ellies pappa Thai i ringen nio år gammal , vilken underbar hund och vilket underbart steg. Thai fick Ck i veteranklassen.

Tack för trevligt sällskap på lördagen då vi åt tapas.

20150509_144048-1

På bilden Ellie .Figge och Doris på lördagen.

20150510_112444-1-1

Elektra och Jaffa på söndagen.

 

Lämna ett svar