Högbo 2015

I går var vi på Högbos internationella utställning. Vi hade med oss vår valp Afrodite som debuterade i utställningsringen sex månader och en dag gammal samt Elektra. Först ut i ringen var Afrodite hon var glad och pigg och fick HP. Det var sedan Elektras tur hon blev bästa tik och sedan bäst i ras.(BIR). Totalt tjugo welshar var anmälda.
Elektra som ställdes ut i championklass fick följande kritik:
”A quality female exc. breedtype,correct bone,substance , proportion.
Rich red and white,straight flat silky and dense, exquisite head with proper balance, exc. plains long muscular clean neck, correct movments, smouth powerful with good rich and drive. Kind disposition”
– Richard Paquette

Det är verkligen roligt med en domare som uppskattar hundens rörelser.

20150913_113103-1-1

BIM Glenbrows Manifesto domare Richard Paquette BIR Art Geson`s Elektra

20150913_190240-1

Lämna ett svar